0

Siliconen Koppel Vibrator

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Deze koppel vibrator is een unieke toy! De vibrator is zeer buigzaam zodat je nu nog beter de G-spot en clitoris kunt stimuleren. Houd de aan/uitknop 3 seconden ingedrukt om hem in te schakelen en druk kort op de knop om te schakelen tussen de 10 verschillende vibratiestanden. Breng een glijmiddel op waterbasis aan op de vibrator en buig deze naar wens. De toy is perfect voor G-spot en clitoris stimulatie en kan ook tijdens penetratie worden gedragen zodat beide partners optimaal kunnen genieten van de vibraties. De toy is eenvoudig op te laden met de meegeleverde USB-kabel en gaat tot wel 40 minuten mee bij een volle accu. Reinig de vibrator na gebruik met lauwwarm water en een toycleaner en dep droog met een pluisvrije doek.

Let op: De vibrator moet na de eerste keer opladen geactiveerd worden door twee keer kort en snel achter elkaar op de aan/uit-knop te drukken. Daarna kan de vibrator aan en uit gezet worden door 3 seconden op de aan/uit-knop te drukken. Met het twee keer kort en snel achter elkaar op de aan-/uitknop drukken lock en unlock je het.

Alternatieven die wij aanraden
-
+