Bekijk onze laatste recensies
Ursus
12-11-2016
Naar mijn mening te hoog geprijst en toch heb ik het aangeschaft. Omdat deze doet wat de bedoeling is: Je ziet niks. Dat komt mede door de verdikking onder de ogen zodat je daar niet onderdoor kunt kijken. Prettig om te dragen. Bandje over het hoofd en achter het hoofd met klittenband. Alles volledig zacht leder. Zeer comfortabel.
Zwart bondage en sm gezichtsmasker
Zwart bondage en sm gezichtsmasker
12-11-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Ursus
12-11-2016
Bel je afspraken maar af want dit biedt heel veel plezier! Glas is het ultieme materiaal want het is keihard. Het wordt lekker warm en is goed te reinigen. Heel fijn dat deze lekker lang is. Met een heel handig handvat. Absoluut een aanrader.
Icicles No. 52
Icicles No. 52
12-11-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Ursus
12-11-2016
Ideaal om je buik te verbergen! En supersexy aan de bovenkant door het haltermodel. Billen worden prachtig geaccentueerd. Bloot zijn en toch een beetje gekleed. Dit zorgt voor plezierige verrassing.
Netstof Halter Jurkje - Zwart
Netstof Halter Jurkje - Zwart
12-11-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Ursus
12-11-2016
Wat een mazzel dat deze in de opruiming was. Ook voor de originele prijs was dit het geld dubbel en dwars waard geweest. Goeie materialen, fijne afmeting en multifunctioneel. Sla je slag!
Toe Tickler - Zwarte siliconen zweep
Toe Tickler - Zwarte siliconen zweep
12-11-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Ursus
20-08-2016
Glas is het beste materiaal voor dit soort items. Lekker hard. Vooraf is het warm te maken. Of koud, net waar je van houdt. Het wordt bezorgd in een goede verpakking waarin het goed te bewaren is. De prijs had wel wat lager gemogen. Maar de levensduur is lang, kan wel een leven lang mee. Gemakkelijk schoon te maken. Prachtige kleur. Goed cadeau voor zowel een dame als een heer!
Icicles No. 31
Icicles No. 31
20-08-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Ursus
20-08-2016
Prachtig voor een volle vrouw! En wat een mooie kont krijg je hierin. Fijne stof, niet zweterig. Het voelt spannend om aan te hebben. En zo oogt het ook. Beslist een aanrader!
Strapless Mini Jurkje - Zwart
Strapless Mini Jurkje - Zwart
20-08-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Ursus
20-08-2016
Fijne stof, niet zweterig. Sluit mooi om je lijf. Zit lekker en je kunt je er goed in bewegen.
Zwart Single Lady Mini jurkje
Zwart Single Lady Mini jurkje
20-08-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Ursus
20-08-2016
Dit masker is niet te gebruiken als blinddoek. Er kan gemakkelijk onderdoor gekeken worden.
Zwart satijnen oogmasker
Zwart satijnen oogmasker
20-08-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore: